diumenge, 5 d’octubre del 2014

ACAMPADA 25 D'OCTUBRE

Hola a tots i totes! El proper cap de setmana del 25 i 26 d’octubre realitzarem una acampada a l’Argentera per donar la benvinguda a aquest nou curs tal com es mereix. El preu serà de 15 euros i podeu realitzar la inscripció i el pagament al mateix esplai fins el dissabte 18 d’octubre. 
Quedarem dissabte a les 14.20h a l’estació de trens, per tant els participants hauran de venir dinats de casa. Tornarem diumenge al mateix lloc a les 19:04. 

Els infants hauran de portar:

- Sopar del primer dia
- Màrfega.
- Lot.
- Estris d’higiene personal.
- Una muda completa.
- Roba d’abric
- Calçat apte per caminar
- Crema solar.
- Repel·lent pels mosquits.
- Fulard de l’esplai.
- Targeta sanitària ( original).
- Pijama.
- Sac de dormir.

Haurem de caminar des de l’estació de tren fins al lloc de l’acampada uns 2km així que us recomanem portar el pes just i imprescindible i no portar maletes de rodes.

Grup d'Adolescents

Nosaltres anirem a l'Argentera el divendres 24 i degut a que no hi ha disponibilitat de trens, proposem als pares, mares i tutors que portin als seus fills a L’Argentera el divendres a les 20:00h. Quedarem davant l'Ajuntament del Poble. El preu de l'excursió pels nens i nenes d'adolescents és de 20 Euros. 

Així doncs, el nens i nenes del grup d'adolescents hauran de portar el SOPAR DE DIVENDRES  i la resta del llistat que s'especifica a dalt.  Tornarem el diumenge amb la resta de l'espai, a l'estació de trens de Tarragona a les 19:04.h. 

És important confirmar l'assistència a l'acampada i realitzar el pagament fins al dissabte 18 d'octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada