dissabte, 5 de novembre del 2016

Acampada 12 i 13 de Novembre



Nens i nenes de l’Esplai,

El proper cap de setmana del 12 i 13 de novembre marxem d’acampada! L’acampada serà al terreny de l’Argentera. El dissabte 12 ens trobarem tots a les 7,15 a l’estació de trens per marxar. El diumenge, quedarem amb els pares a les 12,30 a la casa que la parròquia té a l’Argentera per fer el torneig de futbol i bàsquet i després donarem pas al dinar de “Germanor” El preu de l’excursió és de 20 €.

Com que fem un dinar de Germanor, durant la setmana, us informareu del que haureu de portar per al dinar de diumenge. Us informarem a través dels grups de “Whatsapp”
 
Què cal portar: 


·                      Sac de dormir

·                      Màrfega

·                      Motxilla (no de rodes!)

·                      Roba d’abric ( es preveu baixada de temperatures)

·                      Esmorzar del primer dia

·                      Dinar del primer dia

·                      Llanterna

·                      Carmanyola

·                      Got (de plàstic dur, per poder reutilitzar-lo)

·                      Muda de roba

Per tal de fer la inscripció, estarem a l’entrada del Col·legi Sagrat Cor el dissabte  dia 5 de Novembre a les 17:00 i a les 18:30 podreu indicar si vindreu fins el dimecres 9 de Novembre. Per tal de confirmar l’assistència, podeu trucar també al telèfon 644318867 (Jordi)  o  622621086 (Arnau).  Com hem dit, l’últim dia per fer la inscripció serà el 9 de Novembre. A part de l’assistència dels nens, heu de confirmar quants adults o nens vindran al dinar de diumenge i la inscripció al torneig de futbol i un esport sorpresa.


Us hi esperem a tots!!

Monitors de l’Esplai Sant Fructuós

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada